House of Prophets ENGELSE VERSIE

'House of Prophets' (HOP) werd in 2009 in België opgericht door Werner Van Suetendael.  'HOP' is een profetische missionaire beweging die wereldwijd 'Heilige Geest opwekkings meetings' organiseert om mensen in contact te brengen met de realiteit van God.

‘House of Prophets’ werd allereerst opgericht om mensen te ondersteunen, bemoedigen en activeren die profetisch geroepen zijn en hen daarin te helpen.   'House of Prophets' heeft een profetische cursus: de 'HOP School' om iedereen te helpen in de profetische roeping en gaven.

Het doel van 'House of Prophets' is o.a. de werkelijkheid en aanwezigheid van de Heilige Geest terug te brengen in de christelijke gemeenschappen.   Het bovennatuurlijke aspect - wat voor God 'natuurlijk' is (!) - van het Christelijke geloof is normaal en hoort overal ter wereld in het leven van elke volgeling van Jezus Christus.  Overal waar de Heilige Geest actief is in het leven van mensen wordt Jezus automatisch verhoogd en komen mensen in een liefdevolle relatie met God hun Vader!

‘House of Prophets’ in een bediening die de profetische gaven en AL de gaven van de Heilige Geest onderwijst, praktiseert en activeert in mensen.  'HOP' heeft echte bijbelse kerken en gemeenschappen tot doel.  Het leven met God als VADER zoals het normaal is in de Bijbel:  leven en functioneren in de volheid van God en Hem voluit ervaren!

WELKOM op onze site, waar U dit alles en meer kan ontdekken, en uzelf verder kan ontwikkelen door oa onderwijs en getuigenissen!

ZOOM Live Profetische meeting met Werner

Seminars over profetie volgen & Persoonlijke Profetie ontvangen?  Meld je aan via ons emailadres en wij bevestigen de deelname.  Omdat we werken in verschillende tijdzones zijn de meetings op deze tijden:

  • West Europa:  14u - 2pm
  • Azië Filippijnen:  21u - 9pm

Volg ons op Facebook

Op Facebook kun je onze profetische bediening volgen.

Profetisch nieuws in je mailbox

Updates over nieuwe meetings en meer.

Agenda

Regelmatig organiseren we meetings in Nederland en België. In kerken of bij mensen thuis. Je kunt zelf ook zo'n meeting organiseren.

Steunen

Zorg ervoor dat profetie zich verspreid in de kerk. Dat profetische leiders opstaan door onze bediening om de kerk te leiden.

House of Prophets

House of Prophets is een onderdeel van de Stichting 'HOP International Ministries' (HIM) gevestigd in Nederland.

Leerdam, Nederland
Geregistreerd bij KVK onder nr.:  74253751