PARTNER met ons voor MISSIES!

Naast het wereldwijde profetische werk zijn we ook zendelingen in de Filipijnen.  We houden bijeenkomsten in het hele land om Jezus bij de mensen te brengen.  Er gebeuren bijzondere dingen:  God geneest mensen, ze hebben ervaringen met God en de Heilige Geest spreekt tot hen, we zien grote veranderingen bij deze dierbare mensen! ​❤️

Soms gebeuren er hele bijzondere dingen:  onverwacht komt de Heilige Geest over de hele zaal en overal worden dan mensen aangeraakt en hebben ervaringen met God!

Vervoer is essentieel voor ons werk:  OVERAL GAAN WAAR GOD ONS STUURT.   We hebben uitnodigingen naar veel locaties maar kunnen er niet eens geraken zonder auto.

Helaas kunnen we amper ons werk doen want we hebben geen vervoer.
We hebben een goede AUTO nodig voor ons WERK EN MISSIES in FILIPPIJNEN.  Na 3 jaar geduldig BIDDEN, zoeken en wachten op God hebben we eindelijk de juiste AUTO gevonden!

 

GOEDE AUTO = ESSENTIEEL in de FILIPPIJNEN!

Als je in de Filipijnen woont begrijp je waarom:  slechte wegen met kuilen, modder, grindwegen en overstromingen.  Dit is totaal anders dan de goed onderhouden wegen in Europa.  Reizen in de Filippijnen is moeilijk en vermoeiend, zelfs gevaarlijk.

Zelfs in de hoofdstad Manila duurt het uren om ergens te komen.  Met een auto kan dat zelfs 4 keer sneller!  We winnen tijd, besparen energie (reizen hier is erg uitputtend) en doen zoveel meer dan nu.  Het duurt minstens 12 uur met bussen om de provincie in te gaan.  Met een auto kunnen we dat zonder zware vermoeidheid in 3 tot 5 uur doen want reizen is hier extreem vermoeiend.

 

VOORBEELD van MISSIE & REIZEN

Je reist letterlijk een hele dag (soms meerdere dagen!) in uitputtende omstandigheden met temperaturen van 36° tot 40°C om bijeenkomsten te houden door het hele land.  Ik word nooit wagenziek maar wel in de Filipijnen door slechte chauffeurs en hun weggedrag die daardoor zelfs dodelijke ongevallen veroorzaken.  Zelf rijden is veiliger.

In 2017 zijn we bijna omgekomen in een vreselijk busongeval.  We planden een busreis die in een ravijn stortte met 50 doden als gevolg, het zwaarste ongeval ooit in de Filippijnen!  God veranderde onverwacht onze reis zodat we de dag erna vertrokken.  Pas later begrepen we dat God ons leven had gered!  Dit is geen hobby of vakantie, dit is hard werken en dodelijke ernst.

 

NU VINDEN WE een GOEIE AUTO en GOD ZEGT: “JA”!

SUBARU OUTBACK AWD Stationwagon.
2017.  Amper 23.000km.  De auto is als NIEUW in perfecte conditie.

Waarom Subaru?

SUBARU heeft de beste AWD.  AWD: all weel drive = 4 wiel aandrijving.  Subaru is gespecialiseerd in AWD en heeft een krachtige en uitstekende motor.  Ideaal voor lange reizen over slechte wegen:  kuilen, modder, grindwegen en zelfs overstromingen.

Deze auto kan ons door allerlei moeilijke omstandigheden heen helpen, zelfs door ondiepe rivieren tot 50 cm water.  Kuilen, slechte wegen en zelfs overstromingen komen vaak en overal in de Filippijnen voor.  Deze auto kan heuvels op rijden over moeilijke grindwegen die in het binnenland heel gebruikelijk zijn.

Hij heeft een uitstekende ophanging en wegligging en is ontworpen om urenlang te rijden met minder vermoeidheid.  Dit is de best verkochte 'crossover stationwagon' in de VS en Australië, juist omdat hij perfect is in moeilijke omstandigheden (zoals modder en bergachtige omstandigheden) en optimaal is voor reizen met grote ladingen.

Hij is erg praktisch en heeft de grootste laadruimte onder stationwagons inclusief dakrek met een capaciteit van 80 kg.  Het heeft alles wat we nodig hebben om op een goede en veilige manier doorheen Filipijnen te reizen.  We kunnen er zelfs in slapen.  Deze auto zal ons jaren dienen en hij rijdt voortreffelijk!

 

DANK OM ONZE MISSIE TE STEUNEN!

We zijn deze "MISSIE AUTO ACTIE" gestart op 3 maart.  Onmiddelijk kwamen enkele giften van mensen waar God duidelijk tegen had gesproken, een hele goeie start maar is er veel meer nodig.

Er is maar een korte tijd om deze auto te kopen, het is een uitzonderlijke kans!  DANK om te HELPEN en ONDERSTEUNEN dit te doen! ​ ❤️

A C T I E   RESULTAAT:
Na 3 maanden  =  5400 €  =  1/3°!
DOEL  =>  15.500 €

INFO AUTO

SUBARU OUTBACK AWD Stationwagon.

2017.  Amper 23.000km!
NIEUWSTAAT in perfecte conditie.

De best mogelijke prijs:  ik onderhandelde 2500€ korting!
Nu enkel 900.000 pesos - 15.500€ - 18.500$

Dit is zeer goedkoop in de Filippijnen

Auto's kosten hier 25% meer dan in Europa en USA!  Er is veel minder keuze, vaak maar een paar modellen: dit is een uitzonderlijke mogelijkheid.

Een goede en betrouwbare 2° hands auto vinden in Filipijnen is erg moeilijk.

AL mijn vrienden adviseren mij om een nieuwe auto te kopen, want er zijn veel oplichters. Goedkopere oudere auto's zijn vaak versleten.  Reparaties zijn duur en zelfs nog moeilijker voor mij als “buitenlander”.  Het kopen van deze auto NIEUW kost 3 keer meer!  Dit is een uitzonderlijke kans.

Heel praktisch en grote laadruimte

1 vd grootste laadruimten onder stationwagons, inclusief dakrek met een capaciteit van 80 kg.  Deze auto heeft alles wat we nodig hebben om op een goede en veilige manier doorheen Filipijnen te reizen.  We kunnen er zelfs in slapen.  Deze auto zal ons jaren dienen en hij rijdt voortreffelijk!