Missies & Bescherming

GETUIGENIS: God beschermt in gevaarlijke omstandigheden!
In 2017 kwamen we bijna om bij een busongeluk!

April 2017:  Bus stort 100 meter diep in een ravijn.  50 mensen komen om het leven.  Het zwaarste busongeluk ooit in de Filippijnen!  God veranderde onverwacht onze reis zodat we niet op deze bus zaten!

Tijdens een zendingsreis door het noorden van de Filippijnen moesten we een bus nemen naar de volgende bestemming.  Door omstandigheden konden we die bus niet nemen en vertrokken 1 dag later.

Het was erg moeilijk om op onze volgende bestemming te geraken en erger nog: een plaatselijke pastor die beloofde ons te helpen, behandelde ons heel slecht en zette ons om 4 uur 's nachts zomaar ergens af!

We wisten niet eens waar we waren.  'sNachts op een wildvreemde plek zijn is zelfs gevaarlijk in dit land.  Mensen worden zo soms vermoord.  Een heel slechte ervaring, maar deze dingen gebeuren ook tijdens missies.

We wisten niet eens hoe we er moesten komen.  Begrijp AUB:  GEEN GPS en niemand die enig idee heeft welke bus te nemen naar die stad, en dat allemaal in het holst van de nacht.  Je hebt dus heel veel 'GENADE' nodig om op je bestemming te geraken.